Szolgáltatásunk | Faipari munkák

Tekintse meg szolgáltatásainkat és vegye igénybe valamelyiket!

Helyszíni felmérés

Az ajánlatadáshoz az ország egész területén biztosítjuk a helyszíni felmérést.

Ajánlatadás

Az árajánlat tartalmazza a pontos költségeket, a helyszínen felmért és megbeszélt műszaki tartalmakat. A költségek részletesen tartalmazzák a felületkezelés, szállítás és beszerelés árait.

Tervezés

A helyszíni felmérést követően a megbeszélt részletek figyelembevételével szükség esetén megtervezzük a bútorát, lépcsőjét és üzletének belső kialakítását.

 

Gyártás

220 m2-es, jól felszerelt (olasz típusú faipari gépekkel) asztalosműhelyünkben történik a gyártás. Jól képzett asztalosokból álló csapat gondoskodik a megfelelő minőségről és a határidők pontos betartásáról.

Szállítás, szerelés

A szállításokat saját teherautóval oldjuk meg. A beszereléseket megbízható szakembereink végzik.

 

Elrontott lépcső? Kijavítjuk!

lépcső javításAz emeletes épületek lelke a lépcső, ami leggyakrabban betonból vagy fából készül. Az elrontott lépcsők kontár szakmunka eredményeként könnyen elronthatják a megrendelők kedvét is, hiszen senki sem szeretne fizetni egy lépcsőért, ami aztán javításra szorul. Amennyiben Önnél elrontották a lépcsőt, vagy csak egyszerűen megviselte azt az idő és az igénybevétel, még mindig van lehetősége arra, hogy jó döntést hozzon! Keressen fel minket bizalommal, és vállaljuk a lépcső javítását!

A falépcsők nagyon népszerűek, hiszen természetes anyaguk melegséget, egyediséget csempész minden lakásba. Ám ennek javítására nincsen lehetőség, a megoldás a fa alapanyagú elemek esetében a csere. Ezzel szemben a masszív betonlépcsőket egyszerűbb javítani, kiegyenlíteni szakszerűen végzett burkolással.

Rövid határidővel, kedvező díjszabással vállaljuk a lépcső javítását, és gondoskodunk arról, hogy többször ne legyen szüksége szakember segítségére ezzel kapcsolatban! Garantáltan meg lesz elégedve a munkánkkal, mert túlzás nélkül állíthatjuk, hogy lépcső javításban nálunk jobbat nem talál! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot!

 

Klasszikus elegancia vagy látványos modern megoldás? Falépcsők!

Klasszikus elegancia vagy látványos modern megoldás? Falépcsők! Az emberek többsége egyenesen rajong a fából készült berendezési tárgyakért, hiszen tökéletes harmóniát varázsolnak bármilyen lakótérbe. Ám nemcsak bútorokkal kapcsolatban lehet gondolkodni fa alapanyagban, hanem például a lépcsők esetében is, így, ha otthona kétszintes és Ön is rajongója a fából készült berendezéseknek, készíttessen beltéri falépcsőt szakembereinkkel!

Beltéri falépcsőink a legújabb trendeknek megfelelően vagy akár a klasszikus formákhoz igazodva kerülnek legyártásra, így könnyedén otthona stílusához igazíthatja a lépcsők küllemét, aminek köszönhetően a harmonikus tér tökéletesen megvalósítható. Beltéri falépcsőink nemcsak küllemükben képviselnek minőséget, hanem szerkezetükben is, ugyanis kiemelt figyelmet fordítunk az alapanyagok kiválasztására, így, ha minket választ, hosszú távú befektetésre tehet szert!

Rendelje meg tőlünk beltéri falépcsőjét, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Szintkülönbség a lakásban

Szintkülönbség a lakásbanSok otthonban van szükség a szintkülönbségek áthidalására. Akár emeletes lakásról, akár csak egy galériáról van szó, a legjobb megoldás az egyedi lépcső készítése. Azonban amikor lépcsőt tervezünk, számtalan dolgot kell figyelembe vennünk annak érdekében, hogy a végeredmény biztonságos, praktikus és szép legyen. Nézzük, melyek a legfontosabb kritériumok!

  • •Érdemes a nyitott hatásra törekedni. Ha lehetséges, oldjuk meg úgy a lépcső kérdését, hogy legyen mellette tér, illetve legyen természetes megvilágítása. Ezt akár úgy is elérhetjük, hogy a mellette lévő fal egy részét üvegre cseréljük, esetleg tükröt teszünk rá. Természetesen a legjobb, ha van mellette ablak.
  • •Nagyon fontos a megfelelő világítás, a biztonság érdekében nem szabad kizárólag a természetes fényre hagyatkozni.
  • •Érdemes a beltéri lépcső alatti területet is kihasználni. Építhetünk alá kuckót, vagy beépíthetjük szekrényekkel, de nagyszerű helye lehet a ritkán használt eszközöknek is.

Lépcső tervezésével és készítésével kapcsolatban a legjobb, ha hozzánk fordul! Nagy tapasztalattal, és számos ötlettel állunk rendelkezésére!

 

Rajong a fából készült bútorokért, lépcsőkért? Vegye igénybe szolgáltatásunkat!

12304348 - staircase in a new empty modern homeA fa berendezés örök klasszikusnak számít a lakberendezésben, szinte minden otthonban találhatunk valamit, ami tömör fából készült, legyen az bútor, padló vagy lépcső.  Ha harmonikus teret szeretne otthonában kialakítani, és ehhez fa bútort, vagy beltéri falépcsőt készíttetne, válasszon minket!

Vállalkozásunk több éve készít egyedi megrendelésre különböző bútorokat, beltéri falépcsőket, de nem csak az előállítással foglalkozunk, hanem a lépcsők megtervezésével is, így mielőtt ténylegesen elkészülne a megrendelt falépcső, kollégáink felmérik a helyszín méreteit, adottságait. Az általunk készített beltéri falépcsők rendkívül masszív, strapabíró darabok, gyártásukkor a legfőbb cél, hogy ne csak tartósak, de biztonságosak is legyenek, emellett megfeleljenek a legszigorúbb előírásoknak is!

Fa lépcső gyártásakor nem ismerünk lehetetlent, minden kérést teljesítünk! Valósítsa meg álmai otthonát, keressen minket bizalommal!

 

Milyen legyen a beltéri lépcső?

Milyen legyen a beltéri lépcső?Emeletes családi házak esetében a beltéri lépcső kihagyhatatlan eleme a közlekedésnek, a szintek összekapcsolásának. Éppen ezért nem mindegy, milyen kialakítást választunk, hiszen az a ház szerves része lesz, aminek funkciója és esztétikai szerepe is van egyszerre.

Azt jó tudni, hogy hazánkban érvényben lévő szabályok értelmében csakis szabályos beltéri lépcső tervezésére és építtetésére van lehetőség, tehát a modern csodákról bizonyos terülteken le kell mondani, legalábbis  egyelőre. A szabályos lépcsőnek megadott méretekkel kell rendelkeznie, nem lehet 20 lépcsőfoknál több foka, minden lépcsőnek ugyanolyan szélesnek kell lennie, a korlátnak tömör vagy függőleges pálcákkal ellátottnak kell lennie. Hogyan lehet mégis egyedibb egy ilyen szabályos lépcső?

Érdemes nyitott beltéri lépcsőt tervezni, hogy beláthatóak legyenek a szintek, világosabb a kép. Ha lehetőség van rá, a lépcső alá, esetleg a lépcsőfokokba fiókokat, beépített szekrényt tervezhetünk. Ettől egyszerre lépcsővé és bútorrá is válik a közlekedő. A rendelkezésünkre álló lépcsőfordulót is beépíthetjük ilyen ötletek mentén. Játszhatunk a világítással, trükkös fényeket helyezhetünk a beltéri lépcső megvilágításához.

 

Az egyedi falépcsőről

Az egyedi falépcsőrőlA lépcsők alapvető részét alkotják a több szintes épületeknek. Egy lépcső segít a gyors és biztonságos közlekedésben, átjárást biztosít az emeletek között, valamint hozzátesz az adott épület teljességéhez is. Végül, de nem utolsó sorban egy szépen, ötletesen, igényesen megtervezett lépcső esztétikus is tud lenni, így pedig hozzájárul ahhoz, hogy a belső tér rátaláljon saját stílusára, egyedibb legyen a lépcső által.

Egyedi falépcsőket szeretne készíttetni otthonába, irodába, nyaralóba? Keressen minket bizalommal és mi megtervezzük, majd pedig legyártjuk Önnek a kívánt falépcsőket! Az egyedi falépcsőt azért érdemes számításba venni a belsőépítészethez kapcsolódó tervezés során, mert szép, látványos és dekoratív. Stílusában a belső térhez igazítható, és annak adottságaihoz passzítható. Ennek eredményeképpen a tér sokkal jobban kihasználható, esztétikusabb, sokkal élhetőbbé tehető az épület is.

Forduljon hozzánk, és rendeljen egyedi falépcsőket tőlünk! kérdéseivel bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

 

Otthona ékessége: egyedi falépcső

Otthona ékessége: egyedi falépcsőAmikor a lakásba beltéri lépcsőt szeretnénk építtetni, általában akkor szembesülünk a ténnyel, hogy ez nem is olyan egyszerű feladat. Sajnos sok cégnél pontatlanul, elnagyoltan dolgoznak, nem megfelelő alapanyagokból. Ha ezt inkább elkerülné, válasszon minket!

Cégünk a legjobb szakemberekkel dolgozik, kiváló minőségű alapanyagokból, hiszen csak így nyújtható kifogástalan munka! Mi pontos terveket készítünk egyedi beltéri falépcsőjéről, majd az Ön ízléséhez és otthona stílusához szabva elkészítjük azt. Nekünk nem jelent gondot, hogy ha a szabványos megoldások nem kivitelezhetők otthonában, minden egyes munkánkat gondos mérések és tervezés előzi meg, hogy Ön valóban azt kapja, amire szüksége van. Számunkra fontos, hogy minőségi anyagokkal dolgozzunk, hogy az eredmény egy valóban tartós és mutatós lépcső legyen.

Ha beltéri lépcsőre van szüksége, válassza Ön is a dekoratív és biztonságos falépcsőket! Kérje bátran ajánlatunkat, tapasztalt szakembereink készséggel állnak rendelkezésére megadott elérhetőségeinken!

 

Különlegesség a lakásdekorációban? Optikai illúzió falépcsőkkel!

Különlegesség a lakásdekorációban? Optikai illúzió fa lépcsőkkel!A modern lakberendezés egyik alappillére az optikai illúzió, melyeket különböző elemek összehangolásával kelthetünk. Ettől nem csak egyedibbé varázsolhatjuk otthonunkat, de művészi értéket is kölcsönözhetünk megjelenésének. A falépcsők pedig tökéletes alapot adnak ahhoz, hogy különleges konstrukciókat hozhassunk létre.

  • A lebegés illúziója – a modern falépcsők lehetővé teszik, hogy korlát nélküli kialakításban is alkalmazhatóak legyenek, így a lebegés látszatát keltik, mely fokozható azzal, ha a lépcsők burkolatát a padlóéval megegyezően alakítjuk
  • Billenés illúziója – derékszögek, háromszögek és különböző szög kialakítások, melyek összességében úgy hatnak, mint ha az ember rálépve lebillenne róluk
  • Tekervényes megoldások – a csigalépcsők modern megoldásai, melyek bármerre tekeredhetnek

Mindegyik megoldáshoz tökéletes alapot kínálnak a falépcsők, melyek sokoldalú felhasználhatóságuk miatt világszerte közkedvelt lakberendezési elemek! Keressen minket bizalommal, ha Ön is egyedi falépcsőkkel szeretné szebbé tenni otthonát!

 

Hogyan ápolja falépcsőjét?

Hogyan ápolja falépcsőjét?A fából készült bútorok, használati tárgyak egyszerű, mégis harmonikus szépségükkel, természetes megjelenésükkel minden helyiség előnyére válnak. A fa nem csupán változatos és esztétikus megjelenéssel bír, de időtálló is. Persze csak akkor, ha megfelelően van ápolva.

A falépcsők ápolása igazi körültekintést igényel, hiszen napi szinten használjuk őket, ez pedig kopáshoz, karcolások kialakulásához vezethet. A falépcsőkre használhatunk teljesen természetes dolgokat vagy bolti szereket, de érdemes észben tartani, hogy a vegyszerektől megkophat a fényük, illetve a viaszos termékek által képezett réteg lerakódásokat eredményezhet a sarkoknál és széleknél.

A kisebb-nagyobb karcolásokat el lehet tüntetni egy olajba és ecetbe mártott parafa dugó segítségével, amit végigdörzsölünk a sérült részeken. Dióbéllel és mogyoróbéllel hasonló eredményt tudunk elérni. Ha a falépcső felületét átdörzsöljük citrommal majd egy olíva olajba mártott puha ronggyal áttöröljük, újra szép és fényes lesz.

Falépcsőt szeretne otthonába? Lépjen kapcsolatba velünk!

 

Tegye egyedibbé otthonát falépcsővel

Tegye egyedibbé otthonát falépcsővelA fa felhasználhatósága roppant széleskörű, és erre már az ősidőkben is rájöttek az emberek. Eleinte használati eszközök, majd fegyverek készültek fából, míg a technika fejlődése lehetővé nem tette, hogy az építkezések során is hasznát vehessük. Mióta azonban a korszerű előállítási módszerek megszülettek, a fát szinte bármire alkalmazhatjuk otthonunkban. Egyik legkedveltebb felhasználási módja a falépcsők kialakítása!

A falépcsőknek számtalan előnyük van! Esztétikai megjelenésük mellett az időtállóságuk is előnyükre válik, továbbá alakíthatóságuk is kiváló, így szinte bármilyen formában kivitelezhetőek. Ennek köszönhetően egyedi falépcsők alakíthatóak ki, melyek különlegesebbé tehetik otthonunkat, de akár irodánkat vagy más épületek belső terét is!

A falépcsők ápolása is egyszerű, és karbantartásuk sem okoz különösebb problémát, így hosszú éveken át tesznek jó szolgálatot! Amennyiben Ön is szeretné egyedivé varázsolni otthona megjelenését, forduljon hozzánk bizalommal, és készíttessen falépcsőt a saját stílusához igazodóan!

 

Mitől lesz igazán otthonos egy belső tér?

Mitől lesz igazán otthonos egy belső tér?Ha a fenti kérdést már Ön is feltette magában, akkor minden bizonnyal azok közé tartozik, akik szeretik, ha az otthonukban igazán kellemes hangulat uralkodik. A modern lakberendezés főleg egyenes vonalakkal és egyszerű anyagokkal dolgozik, így könnyű elveszteni a célt és műtermi hatást érni el, azonban van egy olyan alapanyag, amit bátran alkalmazhat – ez pedig a fa!

beltéri falépcső azért remek megoldás abban az esetben, ha a lakás hangulatát szeretné alakítani a fa alapanyag segítségével, mert kellően nagy felületről van szó ahhoz, hogy valóban jelentős hatása legyen a belső tér megjelenésére. Ha beltéri falépcsőt választ, akkor a természetes anyagból fakadóan sokkal barátságosabb környezet alakítható ki, mintha pusztán műanyagot, fémötvözeteket vagy betont használna. Kellemes illata, színe, tapintása behozza a természetet a házba, ami segít a jó hangulat elérésében.

Éljen a lehetőséggel, és varázsolja lakását igazi otthonná a látványvilág segítségével – válassza Ön is a beltéri falépcsőt!

 

Egyedi lépcső burkolás világítással!

Egyedi lépcső burkolás világítással!Ezzel a megoldással igazán modernné, különlegessé és nem utolsósorban biztonságosabbá varázsoljuk lakása belső terét! A LED világítás ugyanis nemcsak elképesztően látványos, hanem éjszakánként biztonságossá teszi a lépcsőn való közlekedést, anélkül, hogy lámpát kéne kapcsolni. Családosoknak is különösen előnyös ez a megoldás, hiszen a kisgyermekek kényelmesen tudják használni a lépcsőt akár sötétben is, jelentősen csökkentve a balesetveszélyt.

A LED szó az angol Light-Emitting Diode (fényt kibocsátó dióda) kifejezés rövidítéséből származik. Többféle megoldás is létezik beltéri lépcső burkolásnál való felhasználásukra, csak a fantázia szab határt a LED sorok elhelyezésének. A két legelterjedtebb megoldás a következő: kisméretű LED-ekkel csak a lépcsőfokok egyes részét emeljük ki (jellemzően a közepét), ez kevésbé erős fényt fog adni, de a lépcső még így is tökéletesen látható, és nagyon dekoratív. A másik megoldás a lépcsőfokok alatt végigfutó LED, amivel a letisztult eleganciától kezdve egészen futurisztikus hatást is el lehet érni.

Ha érdekli ez az igazán látványos és mindemellett biztonságos megoldás, kérjen árajánlatot még ma, tapasztalt szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Szép és tartós is: egyedi falépcső a lakásban

Szép és tartós is: egyedi falépcső a lakásbanEgy többszintes épület esetében a lépcső fontos elem, aminek hasznossága abban merül ki, hogy járható utat biztosít az emeletek között. Mint ilyen, a lépcső funkcióval rendelkező kiegészítője a háznak. Ám ami hasznos, annak sem feltétlenül kell megmaradnia a praktikum szintjén! Tehát ugyanúgy válhat belőle egy dekoratív, esztétikai szempontból is kiemelkedő darab.

Amennyiben Ön is így gondolkodik, és szeretne olyan falépcsőt az otthonába, irodaépületébe, ami egyszerre tesz eleget a szépség, hasznosság és tartósság követelményeinek, akkor jó helyen jár! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és rendelje meg az új falépcsőt!

Vállalkozásunk egy évtizede fejleszti tökélyre a falépcsők tervezésének és kivitelezésének tevékenységét. Ránk bízhatja a lépcsőburkolást is, hiszen korszerű alapanyagokkal, sőt, akár világítással tesszük komfortosabbá és stílusosabbá a lépcsőt!

Egyedi falépcsőt szeretne? Mi elkészítjük Önnek! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk elképzeléseit!

 

Korszerű és egyedi: lépcsőburkolás modern anyagokkal

Korszerű és egyedi: lépcsőburkolás modern anyagokkalÚj évet köszönhetünk, mely új lehetőségeket hozott magával, mint például egy lakás- vagy házfelújítás. A legtöbb esetben, amikor felújításra kerül a sor, mindenki a nagyobb beruházásokkal kezd foglalkozni, míg az olyan releváns, de mégis elhanyagolt területeket, mint a beltéri lépcsők, sokan kihagyják a számításokból. Pedig időről-időre szükségessé válik a feljárók korszerűsítése is, melyre kiváló megoldás a lépcsőburkolás modern anyagokkal.

A lépcsők burkolata, főként, ha elavult anyagokból készült, viszonylag hamar megkophat, hibássá vagy veszélyessé válhat, éppen ezért kiemelten fontos, hogy egy felújítás során kellő figyelmet fordítsunk a lépcsőburkolásra is! A modern anyagok közé azok a kialakítások sorolhatóak, melyek költséghatékony, környezetkímélő és időtálló megoldást kínálnak, mint a mai fa burkolatok többsége.

Ha Ön is felújítást tervez ebben az évben, és a lépcsőburkolást modern anyagokkal tervezi, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

 

Díszítés kiegészítő elemekkel: kovácsoltvas elemek, rozsdamentes elemek, színes üvegek

Díszítés kiegészítő elemekkel: kovácsoltvas elemek, rozsdamentes elemek, színes üvegek Egy praktikus egyedi bútorra bárhol szükség lehet, hiszen az ilyen bútorok készülnek kizárólag az adott lakásba. Nincs belőlük még egy, külön abba a nappaliba, hálóba vagy konyhába szánják őket, ahová kerülnek. Az egyedi fabútorok nem csak örömet szereznek tulajdonosaiknak, de értéket is képviselnek. Keressen minket bizalommal, és legyen az Ön otthona is igazán egyedi!

Bútorait még különlegesebbé teheti különféle kiegészítő elemekkel is, így például választhat kovácsoltvas, rozsdamentes vagy éppen színes üvegből készült elemeket is. Ezek az elemek nagyszerűen illenek a fához és még karakteresebbé teszik a készülő fa bútorokat.

Lehet belőlük romantikus, klasszikus, de modern stílusú bútor is, mindez csak a kivitelezéstől függ. Egy szép kovácsoltvas lépcsőkorlát, egy színes üveggel díszített konyhaszekrény vagy egy rozsdamentes elemekkel kiegészített dohányzóasztal stílusossá teszi a legegyszerűbb helyiséget is.

Forduljon hozzánk, és legyen Önnek is egyedi fa bútora különleges kiegészítő elemekkel!

 

Elrontották? Mi helyrehozzuk!

Elrontották? Mi helyrehozzuk!Mindenki szeretné valami egyedivel feldobni otthonát, legyen az egy apró részlettől, akár egy teljes lakásfestésig bármi. Ebbe beletartozhat egy egyedi új beltéri lépcső kialakítása is. Az egyedi lépcsők tervezésénél és építésénél szükséges egy profi szakember, aki kivitelezi ezeket a részeket.

Mi történik, viszont ha a megálmodott ötlettől eltér a kész beltéri lépcső? Sok gondot okozhat egy rosszul kivitelezett lépcső, akár esztétikai szempontból, akár gyakorlati úton, ha a lépcsőfokok zsaluzása nem kielégítő és a kiosztásuk is rossz. Egy rosszul elkészített lépcső utólagos javítása sok munkába és bontásba telhet.

Ha Ön is hasonló problémákkal küzd, és rosszul választott céget vagy szakembert, akkor forduljon hozzánk! Vállaljuk, hogy az előzetesen elrontott kivitelezést kijavítjuk, kiküszöböljük a mérethiányokat!

Forduljon hozzánk már a kezdeteknél! Válasszon minket, ha minőségi munkát szeretne! Vállaljuk a helyszíni felmérést, egyedi lépcsők tervezését és a későbbi gyártást! Maradjon honlapunkon és érdeklődjön további szolgáltatásainkról!

 

Egyedi falépcső otthonába

Egyedi falépcső otthonábaMegannyi kialakítással, különböző megoldással javíthatunk otthonunk megjelenésén. Manapság a különböző épített bútoroktól kezdve, az ajtókereteken át a belső ablakpárkányokig sok olyan belsőépítészeti megoldás áll rendelkezésünkre, amivel még szebbé és egyedibbé tehetjük otthonunkat, elnyerjük vendégeink tetszését és növeljük komfortérzetünk.

Az ilyen megoldások közé tartozik a különféle lépcsők építése is. A beltéri lépcsők több fajták is lehetnek, akár beton, fém, a nemrégiben megjelenő üveg és falépcsők. Ezek közül talán az egyik legszebb megjelenése a falépcsőknek van. A falépcsők igen kényelmesek és időnkénti felületkezeléssel nagyszerű díszei lehetnek otthonának, akár évtizedeken át. Többféle kialakítás létezik, de ha teheti, terveztessen egyedi, különleges falépcsőket, amivel még jobban hozzájárul otthona esztétikájához!

Faipari munkákkal foglalkozó cégünknél egyedi falépcsők tervezésére és kivitelezésére is lehetőség van! Ha szeretné, hogy az elkészült lépcső minden igényét kielégítse, és szép legyen, akkor forduljon hozzánk! Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségek egyikén és kérjen árajánlatot!

 

Kérjen árajánlatot lépcső tervezésre!

 Kérjen árajánlatot lépcső tervezésre!A lépcsőkre szükség van akkor, ha emeleteket kell összekapcsolni és biztosítani a zavartalan közlekedést. Egy lépcső legyen mindenekelőtt biztonságos és megbízható, ehhez fontos a hozzáértés, szakmai tapasztalat és a tudás. Egy lépcső azonban nem csak közlekedő, de a ház, a belső tér része is, így fontos, hogy idomuljon annak minden részletéhez. Stílusban, alapanyagban, színben egyaránt fontos, hogy a lépcső illeszkedjen ahhoz a belső térhez, ahová épül.

Szeretne otthonába új lépcsőt építtetni? Ehhez szüksége lesz egy megbízható szolgáltatást nyújtó szakmai csapatra. Forduljon hozzánk bizalommal és építtesse meg velünk a lépcsőt, amire szüksége van.

Nem csupán egy közönséges lépcsőt szeretne, hanem egy különleges darabot? Az sem jelent akadályt! Galériára vezető, emeletre futó lépcsőre van szüksége? Mi megtervezzük a lépcsőt és elkészítjük. Amennyiben hozzánk fordul, a megrendelt lépcső nem csupán elkészül, de Ön garantáltan elégedett lesz vele. Megadott elérhetőségeinken kérhet tőlünk árajánlatot, a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és megkezdődhet a lépcső tervezése!

 

Falépcső készítés: Jó áron, profiktól

Falépcső készítés: Jó áron, profiktólHa emeletes házban élünk, akkor otthonunk egyik megkerülhetetlen pontja a lépcső, ami persze magától értetődő, de felmerül a kérdés, hogy otthonunk ezen pontját hogyan tehetnénk még jobbá, és kire bízhatjuk mindezt? Valamint, ha új otthont építünk, akkor ki az, aki a tervezést és a kivitelezést is elvégzi számunkra?

Egy lépcsőtől ugyebár alapvető elvárás, hogy biztonságosan lehessen használni a mindennapokban, ne nyikorogjon, recsegjen, és ezen felül mindenki számára könnyedén igénybe vehető lehessen. A második nagyon fontos szempont a dizájn, hiszen harmonizálnia kell az ízlésünkkel, valamint otthonunk többi részével, hiszen ezt nem olyan egyszerű lecserélni, mint egy függönyt például. Éppen ezért fontos, hogy olyan szakemberekre bízzuk a lépcső készítést, akik száz százalékig a mi igényeink szerint, precízen és körültekintően végzik el a munkát!

Bízza ránk a lépcső készítést, és garantáljuk, hogy tökéletesen elégedett lesz az elkészült darabbal!

Azonnali elérhetőség
Tel:
30/481-32-49
Email:
faiparimunkak@gmail.com
Google+