Ajánlatkérés

Kaiser Faipari Kft.

 

Cím:

1238, Budapest Könyves utca. 93.

Kapcsolattartó:

Kaiser Krisztián

Mobil:

30/481-32-49

E-mail:

faiparimunkak@gmail.com

+

=

Elküld

Kérje árajánlatunkat fa lépcső felújítására vagy új lépcső építésére!

Kérje árajánlatunkat fa lépcső felújítására vagy új lépcső építésére!

Szeretné az otthonában vagy irodájában lévő fa lépcsőt megújult, modernebb, biztonságosabb formában használni? Új fa lépcső készíttetésén gondolkodik? Tisztábban fog látni, ha megismeri az ilyen munkával járó részleteket! Forduljon bizalommal cégünkhöz, és kérjen tőlünk személyre szabott árajánlatot a fa lépcső átépítése, felújítása ügyében!

Egy árajánlat lényege, hogy a megrendelőt informálja a várható költségekről, teljes képet nyújtson a munkafolyamatokról. Ehhez természetesen szükség van a megrendelő együttműködésére is. Kérjük, hogy minél több információt adjon meg nekünk, hiszen így elkerülhetőek a félreértések, a bizonytalanságok és az újratárgyalások. Amennyiben nincs lehetősége minden részletet átadni, kollégáink akár személyesen is segítenek. Az ajánlatban szereplő műszaki leírás és a hozzátartozó árak alapján már pontos képet tudunk adni a megrendelés részleteiről.

Új fa lépcsővel kapcsolatban keressen fel minket bizalommal, és kérje személyre szabott árajánlatunkat a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Miért válasszon minket?

Miért válasszon minket?

Manapság egyre népszerűbbek a fából készült bútorok, lépcsőszerkezetek, nem véletlenül, ugyanis a fa látványa egyedülálló látványt kölcsönöz a lakótérnek. Mivel sokan érdeklődnek az egyedi falépcső és bútor gyártás iránt, az utóbbi években több cég is elkezdett ezzel foglalkozni. Ha Ön olyan vállalkozást keres az egyedi falépcső vagy bútor gyártáshoz, ami teljes mértékben a maximumot nyújtja ügyfeleinek, válasszon minket!

Az egyedi falépcsők és bútorok elkészítésekor különös figyelmet fordítunk az alapanyag kiválasztására, azért, hogy egy valóban időtálló, minőségi végeredmény szülessen. Lépcsőszerkezeteink nem vetemednek, repednek, több év után sem. Teljes garanciát vállalunk a kész munkánkra! A magas színvonal mellett a határidőkre is odafigyelünk, tartjuk magunkat a megkötött szerződésben szereplő, előre egyeztetett időponthoz.

Nincsenek rejtett költségek. Mielőtt elkezdődne a falépcső vagy bútor gyártása, részletes ajánlatot adunk több variációval, amik közül Ön választja ki azt az opciót, ami az igényeinek megfelelő.
Beszerelésnél sem érik kellemetlen meglepetések, mert az ajánlatban szereplő műszaki részek világosak, egyértelműek, így átadáskor nincs félreértés. Raktárkészlettel is rendelkezünk!

Az egyedi falépcsők vagy bútorok gyártását magas színvonalon, ügyfélközpontúan biztosítjuk. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne Ön is falépcsőt vagy bútort, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje egyedi árajánlatunkat!