Vasszerkezetű lépcső felújítást és az alatti szekrénybeépítést vállalunk! - Faipari munkák

Vasszerkezetű lépcső felújítást és az alatti szekrénybeépítést vállalunk!

11 június 2019

Comments:

Off
 június 11, 2019
 Off
Category: Blog

Van egy régi lépcsője, ami felújításra szorul? Mi segítünk, hogy a lépcső jobb legyen, mint új korában, sőt, többet tudjon annál, mint előtte! Vasszerkezetű lépcső felújítást vállalunk, amit nagy szakértelemmel és tapasztalattal végzünk. A régi, már nem annyira biztonságos lépcső a felújítást követően ismét stabil és erős lesz, hosszú évekre megbízható marad.

A vasszerkezetű lépcső felújításával párhuzamosan lehetőség nyílik arra is, hogy a tulajdonos a lépcső alatti teret okosan kihasználja. Itt szekrénybeépítést lehet végezni, vagy bármilyen, méreteiben megfelelő háztartási gépnek helyet biztosítani. Nem tudja elhelyezni a mosógépet, mert a fürdő méretei nem engedik? Új szárítót vásárolt, de sehol sincsen a számára elég tér? Jól jönne egy extra hely a kabátoknak, cipőknek? Keressen minket bizalommal, és a vasszerkezetű lépcső felújítása mellé kérjen szekrénybeépítést is!

A részletekkel kapcsolatban kollégáink állnak rendelkezésére; a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén tud tájékozódni a részletekről!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
30/481-32-49
Email:
faiparimunkak@gmail.com