Új lépcső három napon belül? A lépcső átépítés velünk gyorsan megy! - Faipari munkák

Új lépcső három napon belül? A lépcső átépítés velünk gyorsan megy!

26 augusztus 2019

Comments:

Off
 augusztus 26, 2019
 Off
Category: Blog

Új lépcső, akár három napon belül? Igen, ez egy reális módon megvalósítható projekt, ha lépcső átépítésről van szó! Sok helyen szükség van lépcső átépítésre, ha az idő már eljárt felette és nem biztonságos a használata, de az is egy jó indok, ha a tulajdonosnak egyszerűen nem tetszik az eredeti lépcső.

Forduljon csapatunkhoz bizalommal, és rendeljen lépcső átépítést profi, gyakorlott szakemberektől! Az új lépcsőt minden esetben előzetes megbeszélés alapján készítjük el. Az elképzelések és a lehetőségek alapján tervezzük át, majd pedig minden szabályt betartva gyártjuk le műhelyünkben az új lépcső elemeit, mely megfelel majd a szabványoknak, kényelmesebb és modernebb lesz.

Önnek nem kell végignéznie, ahogy betont bontanak vagy hegesztenek a lakásban, mely sok porral és kárral is járhat, hiszen az elemek előre legyártva és felületkezelve érkeznek a helyszínre. Ennek az eljárásnak megvan az az előnye, hogy a lépcsőt már csak össze kell szerelni, tehát a helyszínt megkíméljük a zajos, poros munkától.

Küldje el elérhetőségét és pár fényképet arról, hogy milyen a lépcsője, melyet már nem szeretne használni, mert kényelmetlen, meredek, recseg-ropog és kopott. Felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a lépcső átépítés részleteit! Az új lépcsője csak néhány napra van Öntől!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
30/481-32-49
Email:
faiparimunkak@gmail.com