Tudta, hogy a falépcső homloklapja üveg is lehet? - Faipari munkák
5 február 2019

Comments:

Off
 február 5, 2019
 Off
Tudta, hogy a falépcső homloklapja üveg is lehet?

falépcsők önmagukban is nagyon dekoratív elemek egy lakásban, hiszen gyönyörű, természetes anyagból készült, egyedi darabok mind. Mit szólna ahhoz, ha azt mondanánk, hogy itt még mindig nincsen vége és a falépcsők megjelenését tovább lehet fokozni, különlegesebbé lehet varázsolni?

Ennek egyik módja a lépcső homloklapjának üveggel történő helyettesítése. A lépcső homloklapja általában ugyanúgy fából készül, mint ahogyan a falépcső többi része. A színében és mintájában megnyugtatóan egyforma lépcső elemekből felépülő falépcső azonban nem mindenki számára jelent ideális megoldást.

A lépcső homloklapjának kicserélésével egyedi lépcsők alakíthatók ki bárhol. Az egyszerű beltéri falépcsők az üveg berakásoktól egy csapásra különleges elemekké válnak. Az üveg mögé ráadásul akár LED világítást is el lehet helyezni, ami megkönnyíti a sötétben történő közlekedést, és hangulatosabbá teszi a lépcsősort.

Ha szeretne otthonába különleges falépcsőket, keressen minket bizalommal, és érdeklődjön elérhetőségeinken a részletekről!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
30/481-32-49
Email:
faiparimunkak@gmail.com