Szolgáltatásunk

Tekintse meg szolgáltatásainkat és vegye igénybe valamelyiket!

 

Helyszíni felmérés

Az ország egész területén biztosítjuk a helyszíni felmérést. A helyszínre színmintákat és anyagmintákat viszünk, hogy könnyebben lehessen összhangot teremteni a már meglévő berendezésekhez, padlókhoz, nyílászárókhoz, falszínekhez. Ön a színt így a valós, helyszíni világítási körülményeknél látja.

Ajánlatadás

Ajánlatunk részletesen tartalmazza a költségeket, több választható tétel költségeivel együtt. Ajánlatunkban műszaki leírás szerepel méretekkel és anyagmegjelöléssel együtt. Így Ön is jobban el tudja dönteni, hogy szeretne-e még változtatni és módosítani a műszaki részeken. A későbbiekben nincs nézeteltérés és nincs magyarázkodás. Ön azt kapja, amit kér. Igény esetén az ajánlathoz is tudunk csatolni referenciamunkáinkból képeket, melyek az Ön elképzeléseihez a legközelebb állnak.

Tervezés

Az egyeztetett műszaki részletek és a helyszínen felmért méretek alapján Önnek megtervezzük az egyedi lépcsőjét, korlátját.

Gyártás

220 m2-es, jól felszerelt (olasz típusú faipari gépekkel) asztalosműhelyünkben történik a gyártás.

Szállítás, szerelés

A szállításokat saját teherautóval oldjuk meg. A beszerelés során keletkező hulladékokat elszállítjuk és a természetesen átadás előtt a takarítást is elvégezzük.

Határidő:

Szabad kapacitásunk felől kérem, érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

Régiből újat: falépcső felújítás!

Régiből újat: falépcső felújítás!

Idővel a lépcsők is el tudnak használódni. Ha úgy érzi, hogy az Ön lépcsőjével is ez a helyzet, ne habozzon, hanem újíttassa fel szakemberrel! Hogy ennek mikor jön el az ideje? Erre általában egyértelmű jelek utalnak. Kívülről nézve látszik, hogy a lépcső már kopott, esetleg sérült, hiányos, egyes részei kilazultak. Az is lehet, hogy instabillá válik, és nem lehet rajta biztonságosan közlekedni.

falépcső felújítás indokolt lehet akkor is, ha nagyon régi darabról van szó. Ha régen készült és már-már matuzsálemi korral rendelkezik, nem ajánlatos tovább halogatni a felújítást. Garantáltan megéri az időt és a pénzt, hiszen utána újra egy olyan lépcsőt használhat, ami megbízható és a kinézete is megfelelő.

Keressen meg minket bizalommal és hagyja ránk a falépcső felújítást! Cégünk nagy tapasztalattal és kiterjedt szakmai tudással rendelkezik a falépcsők felújításának területén. Nem jelent akadályt a régi vasszerkezet kipofozása sem! Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot falépcső felújításra!

Régi falépcső felújítása: Merjen nagyot álmodni!

Sajnos sokan az idővel elhasználódott dolgok helyett teljesen újat szeretnének. Ez így van az elektromos készülékekkel, berendezési elemekkel, mint például a régi falépcsőkkel is. Azonban ez sokszor nem jó döntés, és sokkal célszerűbb a régit felújíttatni. Cégünk egyik fő tevékenysége a régi falépcsők felújítása, ezért, ha erre van szüksége, nálunk a legjobb helyen jár!

Gyakran halljuk, hogy valaki azért nem felújíttatni szeretné régi lépcsőjét, mert nagy változásra vágyik, és ehhez teljesen újra van szüksége. Ez tévedés! A régi falépcsők teljes mértékben felújíthatóak, annyira, hogy szinte rájuk sem lehet ismerni. Nyugodtan merhet nagyot álmodni, tervezgethet, mi olyanná alakítjuk a szerkezetet, hogy szinte teljesen új lesz. A régi falépcsők felújítása azonban még így is jóval kedvezőbb árú, mintha valóban az új mellett döntene.

Szeretne többet megtudni a régi falépcsők felújításárólKeressen fel minket bátran, és ossza meg velünk elképzeléseit, mindenben segítünk!

Lépcsője a nyolcvanas-kilencvenes években épült? A vasszerkezetet is könnyedén felújítjuk!

Bizonyos esetekben a régi építésű, beltéri lépcsők nem megfelelően kerültek kivitelezésre, például a vasszerkezetüket tekintve, ezért nem is lehet biztonságosan használni őket. Ennek ellenére a legtöbb ember képes kompromisszumot kötni az előnytelen elosztású lépcsőkkel, mondván, a vasszerkezet helyreállítása idő és energiaigényes, emellett még hatalmas felfordulással is jár. Ha Önnek is problémája van a régi lépcsőjének vasszerkezetével, ne kössön kompromisszumot, hanem vegye igénybe vasszerkezet javítási szolgáltatásunkat!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sokan a felfordulás miatt mondanak le a lépcső vasszerkezetének átalakításáról, az évek során kifejezetten arra törekedtünk, hogy megteremtsük a megfelelő feltételeket a felújításhoz. A már meglévő vasszerkezetet fel tudjuk újítani úgy, hogy nem kell bontani, így nem kell számolni sem kosszal, sem rongálással.

Ha felkeltette érdeklődését szolgáltatásunk, és a nyolcvanas-kilencvenes években épült az előnytelen elosztású lépcsője, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kijavítjuk a lépcső vasszerkezetét!

Régi falépcsőjét mai stílusban is fel tudjuk újítani!

A lakások előbb-utóbb felújításra szorulnak, hiszen folyamatosan használatban vannak, az állapotuk romlik. Ám apránként haladva a munkálatokkal, a régi, elhasznált ingatlanból új és modern lakás lesz. Ezt a folyamatot célszerű az olyan alapvető elemekkel kezdeni, mint amilyen a lépcső. Amennyiben van az otthonában olyan falépcső, ami még a 80-as, 90-es években készült, azt egyszerűen fel lehet újítani.

Keressen minket bizalommal, és újíttassa fel megbízható szakemberekkel falépcsőjét! Mai stílusban újítjuk fel a lépcsőt, méghozzá olyan módszerrel, ami minimális felfordulással jár. Anélkül tudjuk felújítani a régi falépcsőt, hogy az kosszal járna. Ezt úgy tudjuk megvalósítani, hogy bontás nélkül újítunk, a vázat változatlanul hagyjuk. A lépcső szebbé válik, a lakás megújul, Ön pedig egy mai stílusban felújított falépcső elégedett tulajdonosa lesz!

Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen tőlünk árajánlatot falépcső felújításra!

Vezessen egyedi falépcső a tetőtérbe!

Vezessen egyedi falépcső a tetőtérbe!

Napjainkban egyre népszerűbb az a megoldás, hogy több generáció él egy háztartásban, hiszen ez mindenkinek megéri. A kevés élettér kiküszöbölésére jó módszer a tetőtér beépítése, és ott egy új szoba, vagy akár teljes lakrész kialakítása. Azonban az építkezéskor meg kell oldanunk az ide való feljutást is, amire cégünk jó szívvel ajánlja az egyedi falépcsőket.

Az egyedi falépcsők látványosak, gyönyörűek és kényelmes közlekedést tesznek lehetővé a két szint között. A tetőtér megközelítése így mindig egy kellemes látvánnyal indul, amit az érkező vendégek is garantáltan megcsodálnak majd. Egyedi falépcsőink nem nyikorognak – ami fontos szempont egy otthon esetében – könnyen tisztán tarthatók, és minimális ápolással hosszú évtizedekig megőrzik szépségüket. Cégünk teljes körű szolgáltatást vállal a munkával kapcsolatban, a tervezéstől a kivitelezésig, így Önnek nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot és megosztani elképzeléseit!

Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza az egyedi falépcsőket a tetőtér tervezésekor is!

A különleges megoldásokat részesíti előnyben? Prémium fa lépcsőink üveggel

A különleges megoldásokat részesíti előnyben? Prémium fa lépcsőink üveggel

Az ingatlantulajdonosok jelentős része előnyben részesíti azokat a különleges lakberendezési megoldásokat, amelyek megfűszerezik az otthon töltött mindennapokat. Ha Ön is úgy érzi, hiányzik valami otthonából, válassza a fa lépcsőt üveggel!

fa lépcsők üveggel kombinálva nemcsak látványukban tartogatnak előnyöket, hanem funkciójukat tekintve is, hiszen a legszűkösebb teret is képesek tágasnak láttatni. Az, hogy a fa lépcsőbe hogyan kerül beépítésre az üveg, az Ön fantáziájára van bízva. Lehetőség van üvegkorlát kivitelezésére, de az üveg akár a lépcső szerkezetébe is kerülhet, sőt, ha ez önmagában nem elég, még színes üvegek is felhasználásra kerülhetnek. E téren bátran kísérletezhet, mi minden elképzelés megvalósításában a rendelkezésére állunk!

Válassza a prémium fa lépcsőket üveggel kombinálva a különlegesebb, modernebb otthon kialakításához! Szolgáltatásunk igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

A funkcionalitás és a nemes anyag találkozása: az egyedi falépcső!

A funkcionalitás és a nemes anyag találkozása: az egyedi falépcső!

Szeretné jobban kihasználni a teret otthonában, vagy a ház körül? Egyszerű, funkcionális lépcsőt szeretne, de közben valami különlegeset is becsempészne a falak közé? Akkor érdemes elgondolkodnia egy egyedi falépcsőn! Az alábbi cikkben segítünk abban, milyen típusú egyedi falépcsők közül választhat.

Az első számú és máig legelterjedtebb fajta a standard lépcső, ami klasszikus tartószerkezetű, részben ennek köszönhetően pedig rendkívül személyre szabható; kétkarú és húzott karú változatok egyaránt megvalósíthatóak.

A csigalépcső egy rendkívül elegáns megoldás, ami különleges vonalvezetésének köszönhetően garantáltan megragadja a tekinteteket, illetve akár a legkisebb helyiségekben is megvalósítható.

A fenti lépcsőfajtákon túl van másra is lehetőség amennyiben egyedi falépcsőt szeretne: a lebegő lépcső egy modern megoldás, ami az újdonság varázsát költözteti otthonába. Lenyűgöző designelem lévén minden olyan ember számára javasolt megoldás, aki élen akar járni a lakberendezésben, viszont a kivitelezése előtt érdemes megvizsgáltatni a fal teherbírását egy szakértővel.

Ha régi álma egy egyedi falépcső, akkor lépjen kapcsolatba szakértőinkkel cégünk elérhetőségein!

Klasszikus elegancia vagy látványos modern megoldás? Falépcsők!

Klasszikus elegancia vagy látványos modern megoldás? Falépcsők!

Az emberek többsége egyenesen rajong a fából készült berendezési tárgyakért, hiszen tökéletes harmóniát varázsolnak bármilyen lakótérbe. Ám nemcsak bútorokkal kapcsolatban lehet gondolkodni fa alapanyagban, hanem például a lépcsők esetében is, így, ha otthona kétszintes és Ön is rajongója a fából készült berendezéseknek, készíttessen beltéri falépcsőt szakembereinkkel!

Beltéri falépcsőink a legújabb trendeknek megfelelően vagy akár a klasszikus formákhoz igazodva kerülnek legyártásra, így könnyedén otthona stílusához igazíthatja a lépcsők küllemét, aminek köszönhetően a harmonikus tér tökéletesen megvalósítható. Beltéri falépcsőink nemcsak küllemükben képviselnek minőséget, hanem szerkezetükben is, ugyanis kiemelt figyelmet fordítunk az alapanyagok kiválasztására, így, ha minket választ, hosszú távú befektetésre tehet szert!

Rendelje meg tőlünk beltéri falépcsőjét, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Rajong a fából készült bútorokért, lépcsőkért? Vegye igénybe szolgáltatásunkat!

Rajong a fából készült bútorokért, lépcsőkért? Vegye igénybe szolgáltatásunkat!

A fa berendezés örök klasszikusnak számít a lakberendezésben, szinte minden otthonban találhatunk valamit, ami tömör fából készült, legyen az bútor, padló vagy lépcső.  Ha harmonikus teret szeretne otthonában kialakítani, és ehhez fa bútort, vagy beltéri falépcsőt készíttetne, válasszon minket!

Vállalkozásunk több éve készít egyedi megrendelésre különböző bútorokat, beltéri falépcsőket, de nem csak az előállítással foglalkozunk, hanem a lépcsők megtervezésével is, így mielőtt ténylegesen elkészülne a megrendelt falépcső, kollégáink felmérik a helyszín méreteit, adottságait. Az általunk készített beltéri falépcsők rendkívül masszív, strapabíró darabok, gyártásukkor a legfőbb cél, hogy ne csak tartósak, de biztonságosak is legyenek, emellett megfeleljenek a legszigorúbb előírásoknak is!

Fa lépcső gyártásakor nem ismerünk lehetetlent, minden kérést teljesítünk! Valósítsa meg álmai otthonát, keressen minket bizalommal!

Az egyedi falépcsőről

Az egyedi falépcsőről

A lépcsők alapvető részét alkotják a több szintes épületeknek. Egy lépcső segít a gyors és biztonságos közlekedésben, átjárást biztosít az emeletek között, valamint hozzátesz az adott épület teljességéhez is. Végül, de nem utolsó sorban egy szépen, ötletesen, igényesen megtervezett lépcső esztétikus is tud lenni, így pedig hozzájárul ahhoz, hogy a belső tér rátaláljon saját stílusára, egyedibb legyen a lépcső által.

Egyedi falépcsőket szeretne készíttetni otthonába, irodába, nyaralóba? Keressen minket bizalommal és mi megtervezzük, majd pedig legyártjuk Önnek a kívánt falépcsőket! Az egyedi falépcsőt azért érdemes számításba venni a belsőépítészethez kapcsolódó tervezés során, mert szép, látványos és dekoratív. Stílusában a belső térhez igazítható, és annak adottságaihoz passzítható. Ennek eredményeképpen a tér sokkal jobban kihasználható, esztétikusabb, sokkal élhetőbbé tehető az épület is.

Forduljon hozzánk, és rendeljen egyedi falépcsőket tőlünk! kérdéseivel bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

Mitől lesz igazán otthonos egy belső tér?

Mitől lesz igazán otthonos egy belső tér?

Ha a fenti kérdést már Ön is feltette magában, akkor minden bizonnyal azok közé tartozik, akik szeretik, ha az otthonukban igazán kellemes hangulat uralkodik. A modern lakberendezés főleg egyenes vonalakkal és egyszerű anyagokkal dolgozik, így könnyű elveszteni a célt és műtermi hatást érni el, azonban van egy olyan alapanyag, amit bátran alkalmazhat – ez pedig a fa!

beltéri falépcső azért remek megoldás abban az esetben, ha a lakás hangulatát szeretné alakítani a fa alapanyag segítségével, mert kellően nagy felületről van szó ahhoz, hogy valóban jelentős hatása legyen a belső tér megjelenésére. Ha beltéri falépcsőt választ, akkor a természetes anyagból fakadóan sokkal barátságosabb környezet alakítható ki, mintha pusztán műanyagot, fémötvözeteket vagy betont használna. Kellemes illata, színe, tapintása behozza a természetet a házba, ami segít a jó hangulat elérésében.

Éljen a lehetőséggel, és varázsolja lakását igazi otthonná a látványvilág segítségével – válassza Ön is a beltéri falépcsőt!

Szép és tartós is: egyedi falépcső a lakásban

Szép és tartós is: egyedi falépcső a lakásban

Egy többszintes épület esetében a lépcső fontos elem, aminek hasznossága abban merül ki, hogy járható utat biztosít az emeletek között. Mint ilyen, a lépcső funkcióval rendelkező kiegészítője a háznak. Ám ami hasznos, annak sem feltétlenül kell megmaradnia a praktikum szintjén! Tehát ugyanúgy válhat belőle egy dekoratív, esztétikai szempontból is kiemelkedő darab.

Amennyiben Ön is így gondolkodik, és szeretne olyan falépcsőt az otthonába, irodaépületébe, ami egyszerre tesz eleget a szépség, hasznosság és tartósság követelményeinek, akkor jó helyen jár! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és rendelje meg az új falépcsőt!

Vállalkozásunk egy évtizede fejleszti tökélyre a falépcsők tervezésének és kivitelezésének tevékenységét. Ránk bízhatja a lépcsőburkolást is, hiszen korszerű alapanyagokkal, sőt, akár világítással tesszük komfortosabbá és stílusosabbá a lépcsőt!

Egyedi falépcsőt szeretne? Mi elkészítjük Önnek! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és ossza meg velünk elképzeléseit!

Lépcső és környezete

Lépcső és környezete

Vannak lépcsők, melyek két fal közötti beépítéssel készülnek és ilyen esetben korlát nem, de kapaszkodó készülhet, mely segíti a közlekedést a falépcsőn. Az olyan lépcsőknél, ahol az egyik oldal szabadon van, mindenképpen korlát szükséges. A korlát készülhet fából, fémből (pl.: kovácsoltvas, rozsdamentes pálcák) és üvegből is. A fentiek kombinációja is kiváló választás. Fakorlát fém vagy üveg kiegészítőkkel is készülnek, melyben visszaköszönhet a lakás többi stílusjegye.

A lépcsők alatti beépítés is megoldható, akár falépcsőnél, akár vasbeton / fémvázas lépcső burkolásánál is. A beépítés készülhet a lépcső stílusában, a lépcsővel azonos anyagból (fenyő, bükk, tölgy), azonos színben (pácolással, lakkozással) és azonos kivitelben (marásminták, anyagvastagságok).  Teljesen eltérő stílusban és alapanyaggal is megoldható egy lépcső alatti beépítés, melyben szintén tudunk segíteni. Megtervezzük a megbeszélteknek megfelelően és a tervezést követően a gyártás, szerelést is megoldjuk. Kialakítását tekintve lehet rakodós, akasztós, fiókos is. Teljesen zárt és nyitott kivitelben is lehet gondolkodni. Sok esetben a lépcső lakáson belüli helye már eldönti, hogy milyen lesz a lépcső alatti beépítés kivitelezése, stílusa.

A falépcső környezetében azonban előfordulnak még ablakpárkányok, kandallók és egyéb kiegészítők, melyek szintén készülhetnek a lépcső stílusában, színében és lépcsővel azonos anyagból. ezekben szintén tudunk segíteni a tervezéstől a beszerelésig.

Keressen meg minket bizalommal és hagyja ránk a falépcső tervezését, gyártását és helyszíni szerelését! Cégünk nagy tapasztalattal és kiterjedt szakmai tudással rendelkezik a falépcsők kivitelezése területén. Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot falépcső kivitelezésre!