Falépcső készítés angol, amerikai stílusban? Tudjon meg többet az irányzatokról! - Faipari munkák

Falépcső készítés angol, amerikai stílusban? Tudjon meg többet az irányzatokról!

24 május 2019

Comments:

Off
 május 24, 2019
 Off
Category: Blog

Akárcsak a bútoroknál, úgy a falépcsők készítésénél is számtalan stílus közül válogathatnak a megrendelők. Sokan kifejezetten azokat az irányzatokat keresik, melyekkel igazán egyedi és látványos végeredmény születhet. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, ajánljuk figyelmébe a falépcső készítéssel kapcsolatban az angol vagy amerikai stílust!

Ha az angol vagy amerikai irányzatot választja a falépcső készítéshez, garantáljuk, páratlan lesz a végeredmény. Az egyedi látvány a nagy kontrasztoknak köszönhető, ugyanis a stílusokra a legfőbb jellemző, hogy sötét és világos színek egyszerre vannak jelen. A belső térhez igazodva bármilyen színeket fel lehet használni, a legfontosabb, hogy a sötét és a világos kontraszt megmaradjon. A korlát sok esetben esztergált mintával készül, emellett nem ritka a szögletes kivitel. Az angol vagy amerikai stílusú lépcsők kezdő oszlopai lehetnek szögletesek, mintásak, de akár íves indulóval is kezdődhet a szerkezet.

Ha felkeltették érdeklődését az irányzatok, és szeretne angol vagy amerikai stílusban falépcső készítést rendelni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
30/481-32-49
Email:
faiparimunkak@gmail.com