Falépcső felújítása – régiből újat három nap alatt! - Faipari munkák

Falépcső felújítása – régiből újat három nap alatt!

2 december 2019

Comments:

Off
 december 2, 2019
 Off
Category: Blog

Egy ingatlan felújítása során a legtöbbször minden megújul, de vannak esetek, amikor kimarad néhány dolog a büdzsé szűkössége miatt, és későbbre halasztják azt. Ilyen lehet a falépcső felújítása is, ha még használható állapotban van, és csak esztétikailag nem felel meg a követelményeknek.

Ha viszont eljön az ideje, akkor a falépcső felújítása komoly problémákat is felvet, hiszen két szintet köt össze, és a felújítás alatt megszűnik ez az összeköttetés. Ha a felső szinten olyan helyiségek vannak, amelyek mindennap használatosak, akkor a falépcső felújítását igencsak gyorsan kell elvégezni, de számunkra ez sem jelent gondot, hiszen akár három nap alatt is el tudunk készülni a munkával, miközben a szintek közötti átjárhatóság megmarad. Ez alól kivétel, ha a lépcső szerkezetét is cserélni kell, hiszen ebben az esetben már nem felújításról, hanem új lépcső építéséről van szó, de ez sem jelent feltétlenül hosszú időt, ami többek között annak is köszönhető, hogy a lépcső elemeit egy előzetes felmérést követően műhelyünkben szabjuk le, és egyből felületkezelésnek is alávetjük őket, így a helyszínen csupán az összeszereléssel kell foglalkoznunk, ami meglehetősen gyors, hála tapasztalatunknak.

A falépcső felújítása érinti a lépcsőlapokat, a homloklapokat, az oldalfalat és a korlátot is, persze attól függően, hogy a megrendelő mire ad megbízást. Abban az esetben, ha szükség van rá, a lépcső alatti területet is be tudjuk építeni, így hasznos tárolóhely nyerhető, és persze a lépcső szerkezete sem látszik így, tehát mind praktikusság, mind esztétika szempontjából kiváló döntés. Ez természetesen valamivel megnöveli az összeszerelés idejét, de mivel a szekrény alkatrészeit is műhelyünkben készítjük el, azonban ez az időnövekedés nem számottevő.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a falépcső-felújítás iránt, és szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vagy kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot! Kollégáink mindenben állnak rendelkezésére!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
30/481-32-49
Email:
faiparimunkak@gmail.com