Elrontották? Mi helyrehozzuk! - Faipari munkák
5 február 2019

Comments:

Off
 február 5, 2019
 Off
Elrontották? Mi helyrehozzuk!

Mindenki szeretné valami egyedivel feldobni otthonát, legyen az egy apró részlettől, akár egy teljes lakásfestésig bármi. Ebbe beletartozhat egy egyedi új beltéri lépcső kialakítása is. Az egyedi lépcsők tervezésénél és építésénél szükséges egy profi szakember, aki kivitelezi ezeket a részeket.

Mi történik, viszont ha a megálmodott ötlettől eltér a kész beltéri lépcső? Sok gondot okozhat egy rosszul kivitelezett lépcső, akár esztétikai szempontból, akár gyakorlati úton, ha a lépcsőfokok zsaluzása nem kielégítő és a kiosztásuk is rossz. Egy rosszul elkészített lépcső utólagos javítása sok munkába és bontásba telhet.

Ha Ön is hasonló problémákkal küzd, és rosszul választott céget vagy szakembert, akkor forduljon hozzánk! Vállaljuk, hogy az előzetesen elrontott kivitelezést kijavítjuk, kiküszöböljük a mérethiányokat!

Forduljon hozzánk már a kezdeteknél! Válasszon minket, ha minőségi munkát szeretne! Vállaljuk a helyszíni felmérést, egyedi lépcsők tervezését és a későbbi gyártást! Maradjon honlapunkon és érdeklődjön további szolgáltatásainkról!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
30/481-32-49
Email:
faiparimunkak@gmail.com