Elrontott lépcső? Kijavítjuk! - Faipari munkák
5 február 2019

Comments:

Off
 február 5, 2019
 Off

Az emeletes épületek lelke a lépcső, ami leggyakrabban betonból vagy fából készül. Az elrontott lépcsők kontár szakmunka eredményeként könnyen elronthatják a megrendelők kedvét is, hiszen senki sem szeretne fizetni egy lépcsőért, ami aztán javításra szorul. Amennyiben Önnél elrontották a lépcsőt, vagy csak egyszerűen megviselte azt az idő és az igénybevétel, még mindig van lehetősége arra, hogy jó döntést hozzon! Keressen fel minket bizalommal, és vállaljuk a lépcső javítását!

A falépcsők nagyon népszerűek, hiszen természetes anyaguk melegséget, egyediséget csempész minden lakásba. Ám ennek javítására nincsen lehetőség, a megoldás a fa alapanyagú elemek esetében a csere. Ezzel szemben a masszív betonlépcsőket egyszerűbb javítani, kiegyenlíteni szakszerűen végzett burkolással.

Rövid határidővel, kedvező díjszabással vállaljuk a lépcső javítását, és gondoskodunk arról, hogy többször ne legyen szüksége szakember segítségére ezzel kapcsolatban! Garantáltan meg lesz elégedve a munkánkkal, mert túlzás nélkül állíthatjuk, hogy lépcső javításban nálunk jobbat nem talál! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
30/481-32-49
Email:
faiparimunkak@gmail.com