Egyedi lépcső burkolás világítással! - Faipari munkák
5 február 2019

Comments:

Off
 február 5, 2019
 Off
Egyedi lépcső burkolás világítással!

Ezzel a megoldással igazán modernné, különlegessé és nem utolsósorban biztonságosabbá varázsoljuk lakása belső terét! A LED világítás ugyanis nemcsak elképesztően látványos, hanem éjszakánként biztonságossá teszi a lépcsőn való közlekedést, anélkül, hogy lámpát kéne kapcsolni. Családosoknak is különösen előnyös ez a megoldás, hiszen a kisgyermekek kényelmesen tudják használni a lépcsőt akár sötétben is, jelentősen csökkentve a balesetveszélyt.

A LED szó az angol Light-Emitting Diode (fényt kibocsátó dióda) kifejezés rövidítéséből származik. Többféle megoldás is létezik beltéri lépcső burkolásnál való felhasználásukra, csak a fantázia szab határt a LED sorok elhelyezésének. A két legelterjedtebb megoldás a következő: kisméretű LED-ekkel csak a lépcsőfokok egyes részét emeljük ki (jellemzően a közepét), ez kevésbé erős fényt fog adni, de a lépcső még így is tökéletesen látható, és nagyon dekoratív. A másik megoldás a lépcsőfokok alatt végigfutó LED, amivel a letisztult eleganciától kezdve egészen futurisztikus hatást is el lehet érni.

Ha érdekli ez az igazán látványos és mindemellett biztonságos megoldás, kérjen árajánlatot még ma, tapasztalt szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

Comments are closed.

Azonnali elérhetőség
Tel:
30/481-32-49
Email:
faiparimunkak@gmail.com