Bemutatkozás

Cégünk mindig igyekszik a folyamatos fejlődésre, hogy ezáltal még egyedibb termékeket tudjunk előállítani. Nálunk az egyedi termékek nem csak méretben és színben jelennek meg, hanem formákban és az alkalmazott technológiával is. Ezt bizonyítja az is, hogy 2002-ben egy védett termékünk lett és 2017-től pedig egy új gyártási technológiát is alkalmazunk a lépcsők kivitelezésekor.

Vállalkozásunk több éves tapasztalattal rendelkezik. 1996-ban egyéni vállalkozásként indult majd 2010-ben Kft-vé alakult.

220 m2-es asztalosműhelyünkben egyedi termékek gyártására szakosodtunk. Tevékenységünkben a legfőbb hangsúlyt az egyedi falépcsők megvalósítására helyezzük. A felhasznált anyagok között a tömörfa és különböző kiegészítők (üveg, rozsdamenetes anyagok, fém alkatrészek, műanyagok) is válogatott minőségűek, melyek garantálják a késztermék minőségét. Ezen anyagok minőségi megmunkálásához olasz típusú gépek állnak rendelkezésünkre.

Lépcsők

Beltéri lépcsők puha és keményfából is készülhetnek. Minden anyagból tudunk mutatni anyagmintát, nyers és felületkezelt változatban is, hogy Ön már az elején érezze a felületi minőséget.

Lépcsőinket szereljük vasbeton és gipszbeton szerkezetekre is. Amennyiben nincs teljesen megelégedve a vasbeton vagy gipszbeton szerkezet kialakításával, akkor a tömörfa burkolás megtervezésénél és kivitelezésénél helyrehozzuk, korrigáljuk a korábbi hibákat.

Acéltartóra is szerelünk lépcsőlapokat és homloklapokat. Amennyiben nincs teljesen megelégedve az acéltartó kialakításával, akkor a tömörfa burkolás megtervezésénél és kivitelezésénél helyrehozzuk, korrigáljuk a korábbi hibákat.

Önhordó lépcsőket is tervezünk és kivitelezünk, homloklappal és homloklap nélküli kivitelben.

Felhasznált anyagok: Törmörfa

"A” minőségű anyagok toldásmentes és hossztoldott kivitelben.

Különböző kiegészítők

Rozsdamentes anyagok: A rozsdamentes anyagok megjelenhetnek a korlátban, mint kiegészítő elemek, de akár a teljes korlát is készülhet belőle. Kör keresztmetszetű vagy szögletes kivitelben is használjuk. Nézze meg referenciamunkáinkat!

  • Szinterezett felületű fém: A szinterezés színét RAL színskála alapján készítjük. A korlátokhoz legtöbbször kovácsoltvas pálcákat, mintákat, rúdanyagokat használunk. Nézze meg referenciamunkáinkat!
  • Üveg: Az üveg nagyon sokféleképpen kerülhet beépítésre lépcső vagy korlát esetében. Tömörfa lépcsőlapok közötti homloklapok készülhetnek színes vagy festett üvegekből is. A korlátoknál biztonsági, ragasztott üvegeket használunk, melyek legtöbbször víztiszta kivitelben készülnek, hogy minél szellősebb, átláthatóbb maradjon a helyiség. Nézze meg referenciamunkáinkat!
  • Felületkezelés: Vizes vagy oldószeres pácokat használunk, melyek kiválasztása páckatalógusainkból történik. Egyedi, kikevert színekkel is dolgozunk. A felületkezelésnél nagykeménységű parkettalakkokat használunk, mely megnöveli a lépcsőlapok élettartamát. A festett alkatrészeknél is ipari festékeket használunk. A pácok, lakkok és a festékek szóró eljárással kerülnek a felületre.