Elérhetőségeink | Faipari munkák

Miért válasszon minket?

egyedi falépcsőkManapság egyre népszerűbbek a fából készült bútorok, lépcsőszerkezetek, nem véletlenül, ugyanis a fa látványa egyedülálló látványt kölcsönöz a lakótérnek. Mivel sokan érdeklődnek az egyedi falépcső és bútor gyártás iránt, az utóbbi években több cég is elkezdett ezzel foglalkozni. Ha Ön olyan vállalkozást keres az egyedi falépcső vagy bútor gyártáshoz, ami teljes mértékben a maximumot nyújtja ügyfeleinek, válasszon minket!

Az egyedi falépcsők és bútorok elkészítésekor különös figyelmet fordítunk az alapanyag kiválasztására, azért, hogy egy valóban időtálló, minőségi végeredmény szülessen. Lépcsőszerkezeteink nem vetemednek, repednek, több év után sem. Teljes garanciát vállalunk a kész munkánkra! A magas színvonal mellett a határidőkre is odafigyelünk, tartjuk magunkat a megkötött szerződésben szereplő, előre egyeztetett időponthoz.

Nincsenek rejtett költségek. Mielőtt elkezdődne a falépcső vagy bútor gyártása, részletes ajánlatot adunk több variációval, amik közül Ön választja ki azt az opciót, ami az igényeinek megfelelő.
Beszerelésnél sem érik kellemetlen meglepetések, mert az ajánlatban szereplő műszaki részek világosak, egyértelműek, így átadáskor nincs félreértés. Raktárkészlettel is rendelkezünk!

Az egyedi falépcsők vagy bútorok gyártását magas színvonalon, ügyfélközpontúan biztosítjuk. Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne Ön is falépcsőt vagy bútort, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje egyedi árajánlatunkat!

Kaiser Faipari Kft.

Cím:

1238, Budapest Könyves utca. 93.

Kapcsolattartó:

Kaiser Krisztián

Mobil:

30/481-32-49

E-mail:

faiparimunkak@gmail.com

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Azonnali elérhetőség
Tel:
30/481-32-49
Email:
faiparimunkak@gmail.com
Google+